serah diri

Assalamualikum ibu2. Sy nak tanya sp ade pengalaman yg kena serah diri sbb gdm on dc . Sehari sebelum due kena serah diri kan,mksdnya on that day tu kita mmg kena beranak jugak ataw tgu sampai induce tu berkesan sdri .klo lmbat bkesan smpai msok kehari esok tu ade ke? Atau hari serah diri tu mmg kena beranak juga . Maaf ayat terabur ? runsing memikir . Sbb xnak suami ulang alik tgu sy kt LR .

1 Balas

Smlm sy serh dri gdm.. pagi induce. Smpai kol5ptg jalan x buka lagi.. doc masokkan belon. Tgu doc pagi nie.. ap diorg ckp

4y ago

Ouhh ptt la awal serah diri . Sy diet cntrol . Btl2 mau genap 40w bru serah diri,ni pn dh x sbr nak beranak bila la bby nak bg tanda kua 😂