berat naik mendadak

hye mummy suma.. sya dah 21weeks.. sejak sebulan lepas berat sya naik mndadak 2 kilo setiap minggu.. dah kena ulang alik check up dua kali seminggu kat klinik.. makan dah kawal.. smpai vitamin pon sya stop kejap tak makan.. ada tak mummy2 yg mcm sya.. ??risau

1 Balas

Stop vitamin tu sbb doc suruh ke awk?

5y ago

Ouhh.. Klu vitamin doc bg tu, better jgn stop, tu utk kebaikan bby.. Klu vitamin sampingan xpe nak stop.. Biasanya vitamin bkn puncanya, .makan minum tu yg kne control 😀