vitamin selera makan baby

nak tanya ibu2,ada yang perna bagi vitamin ni tak kat baby untuk bagi naik slera myusu dia .baby sya 4bulan dah sbulan dah susah nk isap susu ..fm+bf pn dua2 kurang myusu .skarang ni berat badan dia dah tak naik banyak .sya risau#seriusnanya

vitamin selera makan baby
3 Balas

baby sy start umo 2bln sampai 3bln dia jadi nursing strike..nk msuk 4bln sy terus tukar susu..add on vitamin seven seas 1ml per day sbb dia fully formula sy kurgkn sukatan nya, terus dia selera nak minum 🫠

3mo ago

entahla sy bg jela. try and error je kalau tnye dr pun sama je kene cuba jgk..dr pun taktahu ank kita tu serasi dgn apa dia cuma bole bg suggestion je.. usaha sendiri..klo ad mslh lain mcm kembung perut ke sembelit ke, muntah2 ke atau alergik punca xnk mnum susu elokla rujuk dr dulu..ank sy aktif ja cuma masatu dia xmau minum susu..smpi skrg dia dh 5bln ok ja sihat alhamdulillah..smoga trus sihat la

klau bb kena consult dgn doc dlu.nnt doc suggest kan vit y sesuai

consult doktor dulu kalau nak bagi supplement anak.