Susu badan

hye mummy mummy semua.. nak tanya ada x sesiapa yg ada mslh mcm sy. susu badan sy xbyk. tpi bila sy minum air susu or mkn byk jenis2 laut bru ada susu. sebb sy kt rmh dgn bby sja. kekadang mkn apa je ada kt peti sejuk. selalu nya sy masak sayur goreng dgn isi ayam. itu sja. sebb xsempat nk masak byk sebb jaga bby. and sejak itu lh susu sy jdi kurang. xda lgi dia bengkak. 😔jdi ada x cara lain utk tambah susu jdi byk. plz share your idea..

1 Balas

jgn fikir mknan tu sbb susu bnyak, tp fikir mknan tu yg buat sis rasa gembira, mkn la apa pun, yg penting sis rasa gembira dgn mknan tu, bru susu trhasil..jgn stress kn diri, lg stress lg susu kurang..sentiasa ckp pd diri susu bnyak, ckup utk baby..ohh lupa, bengkak susu bkn menandakn susu bnyak, dan xrasa bengkak susu bkn menandakan susu takde..nanti masuk group happy breastfeeding malaysia, bnyk info dlm tu sis blh baca 😄