Warna taik baby

Hye mummy mummy semua.. nak tanya.. kalau baby taik dia yellow brown tu ok tak? Sebab baby sy minum susu S26. bby sy baru 1bulan lebih. tidak dapat harapkan susu badan. Sebab susu badan sy xcukup. jadi bby sy mcm xpuas klu dia minum susu badan sja. tpi bby sy berak 1 hari sekali. and kekadang dia 1 hari tu xberak esok pagi or petang or mlm bru dia berak byk smpai penuh pampers dia. mcm smlm dia xberak. today dia berak tpi waktu mlm. kekadang dia berak petang or pagi mcm tu. tpi selalu kentut. xda sakit2 perut mcm tu. Jadi mhu tnya normal kh itu? bahaya tak? plz.. sebb sy kali pertama jadi ibu..

1 Balas

Kalau bF memang selalunya baby kurang berak , sbb susu badan kita akn bertukar jd isi , jd baby tkdak apa yg nk dibuangkan la Normal kalau taik warna kuning , jgn koko hitam hijau ja tp kalau minum susu FM kena make sure tiap hri berak Rsanya kalau baby kentut tu ok normal