perbaykkn susu badan

Assalam IBU2 dlm group.. Mohon pencerahan.. Mcm mna nk tmbh susu bdan supaya mkin byk? Pe yg perlu sy mkn?... Byk sy try susu utk perbykkn susu bdan, tpi kalo sy Pam, msih xckup lgi utk bayi sy... Mohon bntu sy IBU2 skalian...

1 Balas

Jadual pump kena jaga selain emotion and pemakanan. Cuba try search @innate.kualalumpur kt ig or fb. Dia lactation drink yg natural. Alhamdulillah. Susu mmg jd bnyk and pekat.