Tak keluar byk susu

Baby masih kt nursery . Sebb nafas laju . Skrg susu kua byk ni je 😭 bby dh 5 hari. Rasa mcm gagal jdi mama. Susu xnk keluar. apa lagi perlu buat nk bg byk susu

Tak keluar byk susu
1 Balas

awak susu diawal kelahiran bayi kita mmg tak banyak. awak xgagal pon. tu kolostrum. mmg susu tu pekat dn likat. awak cuba buat urutan marmet dgn kerap. 2j gap setiap sesi.

1y ago

cuba check balik lekapan baby awak betul tak. punca nipple boleh luka kadang2 disebabkan lekapan baby tak betul