first bby

Hye mummy.. Ade yg sudi kongsi kn x.. Sy nak buat senarai nk beli barang baby.. First baby so Sy xade pengalaman nk shopping brang baby ni.. Tapi sy xade lhhh nk beria sgt mne yg penting je selebih nya sy ambil yg adk2 suami punye je boleh kongsi pakai jimat hehe.. Ada yg sudi bantu sy kongsikn list yg wajib Dan perlu sy bli?? Sy dh 5 bulan due 18/3/2020

1 Balas

Blh check list ni, pilih yg mana awk rasa perlu beli la.. Bg sy kbykan penting jgk ni, tp beli ikit kemampuan ☺ https://my.theasianparent.com/checklist-barang-baby