barang bby

Sy nk tnya ... Sy skunk dh nk masukk 19weekks ... Apa barangg2 bby yg pentingg dulu untuk sy beli ??? Bolehh takk mommy list kn????

2 Balas

Plan nak bagi susu formula ke susu badan? Kalau susu badan then 1.7pcs romper 2.nb diaber 2packs.saya guna huggies nb.1bulan 6packs sebab baby banyak berak n kencing.kena kerap tukar pampers sebab kulit baby sensitive 3.sabun mandi baby 4.tuala baby 3pcs 5.swaddle baby.4pcs 6.lotion baby. 7.maternity pad 8.topi,mittens and socks untuk baby. Ni he yang i beli. Simple je.. 9. Cotton buds untuk bersih tali pusat baby nanti.

5y ago

Kalau dua2 then kena beli botol.sabun pencuci botol.berus botol.pump.storange bottle.storage bag.bottle warmer and sterilizer.

sy sedia brg msuk LR dlu..cm bju bpe lai.. pmpers nb.. lampin.. barut, sarung kaki tgn.. bdk da kua bru beli y lain2.

5y ago

Tq for info mommy ..😘