Besen mandikan baby newborn

Hai, boleh share newborn nak mandikan dalam besen mcm mana sesuai? Mummy ada yang dah beli x?

3 Balas

sy beli yg ni, sng boleh lipat gantung, jimat space, kalau air bertakung x payah tonggeng, ada penutup kecik kat bawah tu tinggal buka je.. tambah net boleh baringkan baby kat situ..

Mcm ni okay. Besen boleh lipatkan bg nipis n gantung. Ada tempat sandar tu mmg sesuai utk newborn sbb xpandai duduk lg.

11mo ago

Thanks awak ❤️

Sy beli jenis begini.. senang nk simpan sbb lipat jew Save space.. Tgk pada keselesaan awk..

11mo ago

Okayy awak. Dah cuba ke? Hehe saya due bulan11. Ada tengok shoppe jenis ni.