Mandikan baby

Hi mommies, nak tanya boleh ke nak mandikan baby kat wad if baby dgn ibu kena tahan wad berhari-hari? Anak 1st saya stress ingatkan takleh mandikan baby, kesian tgk kulit baby kering. So anak 2nd ni plan nak mandikan baby lepas 24jam bersalin nanti cuma nak tau la boleh ke tak hahaha.

1 Balas

Atas risiko sendiri mommy. Awak kena betul betul stabil dan larat sebab nak kena dukung, pangku baby masa mandi. Melainkan minta suami atau ahli keluarga awak yang mandikan masa melawat nanti.