5 weeks tapi tak nampak kantung

Assalamualaikum, semalam ada pergi swasta punye klinik . I tanye , scan confirm pregnancy seeloknya bpe week. Then pembantu klinik cakap 4 weeks dh boleh scan . I dah 5 weeks lebih . So pegi la scan . Doktor cakap xnampak ape2 . Tapi rahim kembang . Anyone ade ke yg 5 weeks dh scan tapi xnmpak lagi .

2 Balas

Maybe boleh tunggu lagi 2-3 minggu utk confirmkan semula. Saya masa 5 weeks nampak kantung kecikk je, kosong tkde apa. Repeat lepas 3 minggu dh nampak ada seketul daging siap pusing-pusing dgn ada bunyi jantung terus. Cuma kena kawal emosi, jgn overthink yaa. Rahim menebal tu pun dah kira good news utk pregnancy. InsyaAllahh