Buka buku pink, scan 2x tak nampak

Scan kat klinik maternity luar nampak. Transvaginal scan masa tu 5week 6 days. Ada yolk sac & dah ada heartbeat. Tadi buka buku pink nurse kata dah 8 week 5 days. (Sebab follow LMP) Confuse sekejap. Then scan doktor tadi tak nampak sebab dah kencing, disuruh minum air still xnampak clear ? suruh scan lagi isnin ni. Bahaya tak scan banyak kali?

1 Balas

x da bhaya apa oun..just scan je

5y ago

Haah. Sebelum scan jgn kencing dulu, jadi pundi kencing tu akan tolak rahim tu skit. Saya tiap kali nak mcm tu la caranya nak bg nampak clear