6 week pregnancy

Hye nak tanya wajar ke kandungan 6 minggu xnampak fetal baby lagi..Sebab doc scan nampak kantung baby cuma heartbeat baby still xnampak lagi..Harini terpaksa admit ward sebab keluar spoting & penah miscarriage previous pregnancy..So doc nak pantau prrgnancy but still doc treat as threatened miscarriage..Doakan kandungan saya sihat & tiada apa2 masalah..Dah lama sgt tunggu untuk ada baby.

9 Balas

Sy scan 8 minggu pun baru nampak kantung. Scan masa 11 minggu dah nampak baby & heartbeat. In sya Allah doa yg baik2 sis. Jaga diri

Awal lagi tu sis.. Saya pon 8minggu baru nampak.. Don't worry okie :)

Sye 6w da nmpak kantung and heartbeat melalui tvs (transvaginal scan)

Semoga diberi kesihatan yg baik buat sis dan baby♥

Sy kandungan 9 week bru nampak...hihi

Awal lg tu. Sy 9w bru nmpk

Normal je..sy 12w bru npk

Awal lagi laaa

Masih awal...