Ingintahun firstbaby bakalibu

Hye momy" smua Mengapa? Kehamilan. Saya tiada tanda apa-apa separti wanita hamil sensitif bau pun tak rasa #ingintahu #firstbaby 4week 3day

4 Balas

Kdg2 sbb baru lagi. Sis tunggu dah 6 weeks ke atas 😬. Mcm sy start mabuk dr 6 weeks smpai 10 weeks. Mkn muntah, pening kepala tiap masa, mual loya. Gosok gigi pun nk termuntah 😂🥲

2y ago

Hahaha. Tau takpe sis. Semua serba tak kena. Bau peti ais tempat ikan pun nak muntah 😂. Kesian sgt dgn diri sendiri kdg2. Lapar tp xboleh nak telan haha

Lain org lain pengalaman 😊syukur & enjoy your pregnancy journey

Sy smpai bersalin takde alahan ape2, mintak dijauhkan 😁

saya alahan start week 6/7

2y ago

sama laa kita, start alah dri 6week