AIR KELAPA

Hye moms nk tanya ,moms start minum air kelapa kandungan berapa weeks?sy nk try minum tp masih takut2😅 skrg kandungan 30 weeks pon still takut2 lg..air kelapa my fav dah lama mengidam nk minum 😩#firstbaby #firstmom #bantusharing

55 Balas

Saya start minum 7 bulan ke atas sis. Alhamdulillah xde pape smpai sekarang dah 38 weeks. Minum yg 0 xde gula.

1y ago

7 bln brpa weeks sis start minum ya?

waktu masuk 3rd trimester, slalu minun air kelapa. yg pure dri kelapa, xda gula. alhmdulillah tak da pape

Sy dri awal pregnant dah mnum air kelapa , ok jer . Sehari sy blh mnum smpai 3biji air kelapa 😂

Dalam TAP pn ada jelaskan tp cuma minum sket dulu sbb setiap kita bdn lain2 keserasian tu..

Minum dri 1st trimester..sbb air Kelapa je mnhilangkan loya tekak ni..skrg dh 36weeks

Sy start minum 23w lps tu tgk mcm okay. Takde effect baby sy trskn je mnm smpai skrg

sy start pregnant pn da minum air kelapa..anak pertama lg gitu smpai skrg anak ke6

sy minum air kelapa dr awal pregnant. lepas dah sangkut gdm,sy dah tak minum lg.

i minum air kelapa dari awal preg sampai dekat bersalin , bby kulit bersih je

minum yg fresh takda masalah pun.. tak payah beli yg dah campur air gula tu..