AIR KELAPA

Hye moms nk tanya ,moms start minum air kelapa kandungan berapa weeks?sy nk try minum tp masih takut2😅 skrg kandungan 30 weeks pon still takut2 lg..air kelapa my fav dah lama mengidam nk minum 😩#firstbaby #firstmom #bantusharing

55 Balas

sy pn 1st bby sis..tpi sy ada mnum cuma tidak berlebihan sgt..ala kadar jet

1y ago

Minum 1 gelas je ok kan?

takpe je minum air kelapa sis dari 1st trim sampai 3rd trim minum..

trimester 3 baru mnum 😃 tp fresh punya tak mw gula sbb gdm on dc

sya minum dr first trimster lg.. Alhamdulillah ok tk dk apa apa..

dr awal tremister dh minum awak. air kelapa byk khasiat☺️

Saya mula mnm msa 6 bulan 🤣🤣🤣🤣tapi takut2 juga masa tu..

1y ago

Skrg da bape weeks puan?ke da delivery?camane lepas mnm air tu ok x

air kelapa bgs utk kandungan... utk kulit bayi pun Iya 😊

sy start minum msa kandungan 5 bulan..skeg dh msk 6 bulan

Sy minum ja dari trimester pertama lg sbb biasa minum

saya minum sejak dari awal pregnancy 6weeks begitu