Skit badan bahagian belakang

Hye mommy2 sume nk tnye de x yg sme mcm sye,kndungan 27 weeks dh mle rse skit2 bdn bhagian blkng..skit at urt blikat..cmne nk bg lega yew?nk bring n nk tido pown rse x slesa..

2 Balas

Sama macam saya.. Kadang tertido dduk.. Cuba macam2 gaya utk mncari kslesaan..

5y ago

Tu lah rse x selesa annn..xtaw nk buat cmne dh..

Kalau sy dlu sapu cream panas je nk bg lega kan sakit belakang

5y ago

Cuba la.. Kadang sbb kita tidur pun bleh jd sakit belakang.. Selalu kalo tido sy suka sendal belakang ngan bantal nk bg selesa..