Skit2 Badan

Nk tya normal ke kndungan 5month skit2 bdn.. Cntoh lnguh peha, skit2 blkg ( dri awl ngndung lg skit) lnguh tulng bontot smpai 1thp ngis sowg2 sb suami xde kluar oprsi.. Ad cdgn x cmne nk kurgkn skit, klu urut bdn blh ke?

2 Balas

Memg semua ibu mengandung menghadapi masalah yg sama. Semakin dekat kelahiran.. Tulang2 di bhgn pelvik akan smkin longgar.. Hanya diri sendiri dpt mendengar bunyi2 tulang bhgn bawah.. Tabah la ye.. Kita serupa😢

5y ago

Tau xpe sis..istri bskit2 mgndung zuriat, bmati2 mlahir kn dpt jnis y xreti pk xtau la. Lg siksa tgh skit2 suami lak xde sbelah tp blh trima klu xde sb mcri rzeki jgn lak xde tp kluar cri bini baru. 2 cm mtk gali kbur cpt😁

sme mcm sy skrng.dh nk msk 5 bulan ...skit sgt peha..non stop..nk ddk lme xblh..nk bjln lme xblh..nie pun rse kesemutan peha..gatal garu pun xrse ape2...mcm deria rasa dh mati..😭😭😭