sakit dada

hye mommy sumee sya pegnen 18w 2d sya nk tya mcm mna nk elokkan batuk berkahak yee sakit dada n bila batuk kuat sgt smpi tkencing sikit dlm seluar.. ubat batuk xbole mkn ubt cair kahak lagi laa xbole kn.. pls share

12 Balas

saya minum air lemon dengan madu suam. letak air rebusan cengkih sikit😅. alhamdulillah serasi kejap je baik. husband nak belikan ubat batuk, saya kata takpayah sebab takboleh makan ubat sesuka hati kan😅😅