Nak Bacaan Bsp Cantik

Hye mommy spe sini ad GDM nk tnya . mommy amalkn ape utk bacaan pagi tu bwh 5.3 share sikit. .

2 Balas

Macam sy amalkan barli kosong. Cz barli kosong tanpa gula. Kurangkan gula dalam darah. Alhamdulillah sejak amalkan masa pregnant ,bsp cantik je. Skrg dah selamat bersalin sebulan dah. Kencing manis pun cek lepas bersalin 4.1 😊

5y ago

yeke. .okk boleh amalkn. sbb sy bacaan pagi tu tinggi lain tu okk. .

Lps bgn tido 8.9 am tu cucuk..baru sarapan Dlm 12..1 pm cucuk .. baru lunch.. 4.5 pm minum ptg 8..9 pm dinner

5y ago

Control diet j.. kurang Kan nasi.. jauh Kan mknnan yg Manis.. lebih Kan mkn buah kalo waktu mlm lapar Sgt mkn biskut cicah gan black Kopi.. selaluye kalo kandungan masih dlm 2..3 bln n selera mkn kurang.. pun blh buat bacaan kita cantik..