GDM ON DIET

Hi momies... macam mana nak dapatkan bacaan BSP Yang cantik? Awl2 lg buat BSP bacaan tak cantik

2 Balas

Sy pown sama cume sehari sebelum pergi kk sy mkn nasi suku, sayur hijau separuh n ayam masak kurma no sugar.. malam sy mkn sayur separuh dgn ayam kurma sahaja.. minum air masak 2 liter mcm tu.. esok pagi amik bsp then selepas amik darah minum air dgn makan roti wholemeals n puase, then amik darah ke 2 mkn yg same jgk n puase, smpai la amik darah ke 3 dan ke 4 buat mcm tu.. insya Allah bacaan cantik.. sy buat mcm tu.. huhuhu

Jaga mkn..jgn mkn yg berat²..bykkan mkn sayur