Awal Kehamilan

Hye mommy, saya pregnant 5 week. 3 hari lepas saya rasa krem2 perut tp Tiada sebarang spotting atau pendarahan. Hari ni krem perut dah semakin hilang Tp masih terasa sakit pinggang sikit2. Alahan pun tiba2 start hilang. Normal ke mcm tu. Saya risau lah Sbb pergi klinik utk scan masih baru sgt x nampak. Tq mommy

1 Balas

normal. simptom2 tu memang akan datang pergi, tak konsisten tiap hari. doa banyak2 moga Allah jaga