spotting coklat

hi nak tanya, kandungan saya baru je 6w2d. normal ke kalau ada keluar spotting coklat? dah berlaku dalam 6 hari macam tu. saya risau sgt sbb perut ni tak rasa sakit pun. dah pergi klinik haritu utk scan tp masih tk nampak kantung lg. sbb mungkin masa sy check tu baru 4 minggu. siapa yg mcm saya? #ingintahu #SeriusTanya

1 Balas

Awak g klinik k…6hari lama tu…4w scan mmg xnmpak lagi…sy pun blm g scan jgk…prgnant b4 ni sya g scan bwh 6w sbb ada spotting dh nmpak kantung