Spotting and berbau

saya pregnant 7w5d, since 5w3d sy dh mula ada spotting, sikit2 je and cramp perut sepanjang masa, mcm nk period tu. Sentiasa.. And sakit pinggang. Dah pergi EPAU utk TVS, kantung ada, tp kosong. So akan repeat scan balik 8/9 ni.. Tp 2 3 hari ni, spotting yg kluar agak cair, and jenis darah hitam. Mcm darah beku tu, tp sikit2 je, hrini secebis, esok secebis. Plus sgt lah hanyir, smpai nk muntah sy rasa.. Adakah kemungkinan itu kantung sy? Tp ada ke yg gugur kluar sikit sikit?

2 Balas

tanda2 gugur sis. try bedrest dulu xyah buat kerja Berat.

2y ago

nak bedrest tp tulah, anak sulong bru 3tahun. fasa lasak. takat rehat2 biasa tu boleh lah. nk rest betul2 tu mmg agak mencabar. cuma try kawal diri supaya tak terlalu penat jelah skrg

baik cek balik