Rambut Semasa Pregnant

Hye mommy just saja2 nak tanyaa. Borak2 kosong prefer rambut panjang kee pendek time pregnant. Hehehe.

15 Balas

Saya rambut panjang tak pernah potong , tapi masa 14 weeks rambut bahagian bawah jadi melekit dan melekat , pastu kerap kelimumur , terus masuk toilet ambik gunting potong terus 😊🤭 ringan kepala

Rmbut sya msa prrgnant hritu pnjang smpaii ke punngun tpi trpksa ptong sbb rasa rimas sngat msapregnant 🤣🤣🤣, skrng baby daa lhir bln 11 hritu 😁, rmbut pun daa pnjang blik daa bwah bhu daa

Bagi sy pendek sis sbb nati dh bb masuk 2 bln rambut kite gugur..skrg bb dh 3 bln lebih gugur byk ...takut..byk lgk yg gugur..skrg tgh amalkn vitamin c Dan kalsium...

mana mana ikut keselesaan. tapi lagi bagus pendek. masa pantang tu ahahahaa bauuuuu sebab tak mandi. kelimumur, gugur, bminyak semua. susah urus. better pndek.

Sayang woo nak potong kasi pendek. Dah panjang smpai paras bwh punggung. Tapi tu laa gugur sokmo 😅

Pendek. Sbb trimester 3 asek rasa panas je. Lg skrg cuaca mmg pns. Asek beraircond je.

Panjang. Saya ikat rambut tinggi macam dalam pantang. SGT2 selesa.

Mna2 pn ok. Tp lepas beranak bttr rmbut pendek sbb luruh 😭

Panjang sbb time pregnant, rambut saya jadi lebat sngt ii

sy mgidam gunting rambut kt saloon... hahha