Suntik kancing gigi

Hye mommy’s ... nak tnya kandungan berapa minggu mommy2 kena suntik kancing gigi ye ? rsa nervous pula nak p cucuk ni.. ada apa2 pengalaman tak sepanjang cucuk kancing gigi ..☺️☺️

49 Balas

sy 2nd baby, 21 weeks dah kene cucuk haritu sbb masa checkup nurse tanya baby ada rasa gerakan kuat tak? sy kata ada. pastu terus kene cucuk🤣 ok je awak. jgn takut. cumanya mmg lenguh tangan belah cucuk tu. seminggu gak abis lenguh. tp nk banding dgn vaksin covid, vaksin covid lagi sakit🥲 yg ni xde apa sgt