Batuk

Ada tak ibu-ii yang pengalaman batuk waktu pregnant.. Saya 33week pregnant, dah batuk 16 hari tak baik-ii, ubat batuk dah 2 botol, antibiotic dah habis, madu dah makan. Petua:- Madu lemon panas Kicap limau nipis Madu makan pagi malam Madu lemon kicap Ini semua dah amalkan tapi tak jalan juga.. Sampai terkencing bila batuk, perut mengeras bila batuk, kadang sampai susah nak nafas..

1 Balas

Sama la sy dlu. Msuk ja 3rd trimester. Batuk xhenti. Smpai doc buat ujian tibi. Xda apa pun. Ubat itu ini mkn. Petua pemuda pn cuba..haha. last2 doc ckp ni slah 1 alahan mgndung. Smggu sblum delivery hilang sndri. Sy suka kemam hacks hitam tu utk legakan tekak dan lpas brus gg kmur dgn listerine. 😊

4y ago

Baby sy ok ja.. 😊 sy gdm on diet. Baby dh stahun pn..