Mcm mn nak hilangkan Batuk

Hi mommies semua nak tanya macam mana nak hilangkan batuk, saya dah 3minggu batuk tak habis2 rasa sakit sangat tekak ni perut pun pressure kadang. Saya dah ambil prospan , antibiotic, salbultamol, ubat cair kahak pun dah( Dr yg prescribe). Lemon madu, pear kukus pun saya dah cube. Saya dah buntu sangat nak cube ape lagi biar batuk ni baik 😭 btw saya pregnant 13 minggu. #pleasehelp

1 Balas

sama time prengnat pn sya batuk hampir sebulan lbih jga..lagi² time tu sya dh sarat perut rsa mcm nk terbuka..dngn batuk kering nya...sya pn mcm awk jga apa sgala tips dh try tk jlan jga..cba awk try mnum air suam²..sya mnum air suam² bru lega sikit..btw get well soon sis..

5mo ago

Itula sis air suam takyah ckp la mmg dah minum 🥹😭 cume buat lega sementara je nanti time gatal batuk tu mai habis la huhu terima kasih ❤️