ubat batuk yg sesuai utk ibu mengandung?

Hye mommies..ada x pengalaman time pregnant mengalami batuk²?ubat apa yg disarankan oleh doct yg boleh mkn ye?sy belom lg buat buku pink n xpergi ke klinik lg utk buat pengesahan pregnant cuma cek melalui upt test je sbb masih awl lg..jadi sy belom bjumpa doct utk tanya n xtau ubat batuk yg sesuai utk diminum bg yg pregnant..sy xtahan la kerap sgt batok smp sy rs sakit sgt tekak ? before ni 2x pregnant xpenah alami alahan apa²..pregnant yg ke 3 ni yg mcm xberapa nk rs sihat ? please mommies yg ade experienced boleh share x dgn sy?terima kasih in advance ?

1 Balas

Pergi farmasi cari ubt ni gkpun ckap je nak ubt batuk utk ibu mengandung..