Ubat yg sesuai..

Assalammualaikum.. Sy preg 18w , nak tnya ibat ape yg sesuai utk sy mkn, skrg tengah batuk, selesema n sakit tekak.. Time batuk perut rasa sakit mcm ditarik.. #firstmom #ingintahu

2 Balas

sy pun baru balik klinik smlm.. preggy 19 weeks.. dr bg ubat selsema loratidine dan ubat batuk lupa nama apa..kalau dtg klinik atau farmasi make sure mummy bgtau ye tgh preggy sbb kita x boleh mkn ubat sebarang.. skrg sy pun batuk selsema dah 3 hari.. mkn ubat x jln.. risau rasa..

2y ago

ookk² baikk.. tq awakk..

pg jumpa doctor ya. ibu mengandung xboleh sebarangan makan ubat. nak2 lgi ubt batuk tu.

2y ago

tuu laa risau nak mkn ubat.. sapu minyak je kt hidung.. pedih da..