Batuk Ketika Pregnant

Hai mommy semua.. Sy dh alami batuk yg teruk hampir 2 bln Tp msh x baik lg.. Utk kandungan 6 week boleh ke minum ubt batuk yg doc kk bg.. Ada petua yg sesuai utk hilangkan batuk bg ibu mengandung..

2 Balas

Mgkin madu dan lemon blh mbantu.... Tp dh 2bulan sis batuk... Bahaya jgk... Mgkin kena pergi blk klinik... Biasa klau batuk lebih 2mgu Dr akan ambil sample kahak utk tgk kuman apa... Klau ada kuman apa2 Dr akan bg antibiotics.... Sy rasa better pergi blk klinik... Sbb ada kwn sy 2 xpergi klinik,, tgk2 kena tibi😢

Kalau dah rujuk doktor, dan doktor bagi in shaa Allah okay sis. Boleh juga minum madu dan lemon.

5y ago

TQ sis.. Sy try petua sis dulu..