miscarriage, double lines, next ttc

hye mommies, sy dh disahkan keguguran malam tadi and no d&c. 2 malam bertarung sakit. sempat berada di dalam rahim selama 8w6d. 2nd pregnancy. 1st pregnancy pun miscarriage jgk 🥺 pg tadi sy try check upt, tp masih double lines. possible ke? lama ke nak hilang 2 lines tu? and selalunya the best time utk ttc semula dlm berapa lama? sy tgk ada org blm jmpa next period dh lekat semula.

4 Balas

Saya tahun lepas Bln 2/2020 gugur... doktor sarankan 3 kali period baru try pregnant semula... bln 3,4,5 saya period.... tp period bln 5 tu start TTC dah.. bln 6 dah tak period dan UPT +ve.. bila 6 weeks scan.. Allah bagi rezeki berganda... doktor sahkan Twin dan family saya dan suami tiada sejarah twin..sekarang tunggu masa nk bersalinkan Twin... Gud luck sis.. 😊