post miscarriage

Sy baru keguguran 31may19. Now sy rasa mcm period pain..possible ke sy dah dpt period skrg.? Ada sesiapa pernah keguguran? Brp lama biasanya utk next period?

9 Balas

Sy pun gugur 3bulan pregnant 1.3.2019. Nifas 10hari pastu selang brpa hri kluar lgi drh sikit2 dlm 3hari. Pastu suci balik. Pas tu period dlm 6hari start 6.4.19. masuk buln 5 period lewat. Alhamdulillah.. skrg dh masuk 14mggu pregnancy.

Normal tu. Sy pun dtg period cukup2 lepas 44 hari berpantang sbb keguguran. Mulanya risau kut la darah bentan or apa. Tp bulan2 selepas tu mmg period keluar sma dgn tarikh tu..

saya sebulan. 26 mac turun darah selama 2 minggu. 24 aprl period balik. setiap orang beza. depends on badan masing2. ada yang lebih awal. ada yang lebih lambat.

yup normal je.. sy dulu gugur kndungan 12w.. darah nifas keluar dlm 10 hari, next 2 weeks dah period balik sbb mmg time period masa tu klu ikut apps..

Saya gugur 31 dis 2018. Nifas ngam2 14 hari. Suci jap 17 hari pastu piyed semula.

sy pun dulu dlm 3 weeks after miscarriage sy dtg period.

normal sis.. dulu sy period balik sebulan lpas gugur..

pas 3wek ggr dh blh period smla sis..sy cpt drg period

Sy sebulan lepas gugur dh period balik..