14 weeks 1 days

Hai momies, nak tanya lah. Skrng bru masuk 2 trimester, dah start kdang rasa sakit dkt tulang punggung. Lepas tu kadang rasa sakit skit2 area bawah perut dgn belah kiri tp tak kerap dia dtg kadang2 je. Normal ke ya, first time pregnant ni pntang sakit sikit je nak ke klinik 😅#firstmom

2 Balas

sy pn mgu lalu baru je kena yg sakit kat tulang punggung tu, kbtln nak check up kk sy tny trus nurse katanya mungkin postur duduk kita xbrpa btl tu yg jd centu.

Biasalah tu. Pergi je klinik utk kepastian. Saya dulu pun kerap ke klinik 😂 Pantang bgtau suami sakit itu sakit ini terus dibawanya ke klinik.