Penampakan baby bump

Normal ke 12w baby bump masih kecik dan tak nampak sgt?

8 Balas

Sy dh 13w4d masih tk nmpk. Sbb sy kurus. Ikut org kot. Sbb sy pernah baca dia ikut badan kita. Setengah jenis badan chubby, lemak perut dia tebal lg ketara bila dia pregnant. Mcm sy jenis kurus. Nmpk mcm bloated je perut ni

1y ago

Iye sy mcm tu. Ramai org ckp tk nmpk pon mcm pregnant.

Babybump saya pagi kempis, lepas makan baru nampak. Entah la nak kategorikan babybump ke tidak. #13week

1y ago

😂 dia macam tiba-tiba "helloo, its's me"

smaa la sy ..12minggu pon masih x nampak lagi..klu org badan kurus..susah nk nampk bbybump tu..

normal sis , saya 14w pun belum nampak . nampak mcm buncit jee . selalunya 20w baru nampak bump

Sy 15weeks pon xbpa nmpak kalau tak gtau org kata pregnant org tak tahu laa heheh

normal...biasanya buncit sikit je. klau maknya jenis berisi nmpklah gemuk skit

normal je 12w kecik lg baby.. sllu nmpk 4month keats

nampak buncit je