pergerakan baby

Hye mommies... Saya 17 week .. Sy dapat rasa baby gerak la tapi tak la selalu.. Atau awal lagi 17 week tu? Macam risau =(

102 Balas

Kalau rasa mcm denyut2 kat perut tu tendangan ke. Confius sama ada tendangan halus atau denyut. First time tak tahu rasa tu apa. Kandungan pun baru 17 minggu

Saya dah rasa baby gerak 17 week 5 hari.. time tengah minum air sejuk. Sekali terasa sangat baby kick. Happy ada. Terkejut pun ada🤣

saya 17weeks dan baby sangat kerap menendang sampai ada masa perut sy timbul sebelah dan keras..hahah sy anggap baby aktif la kot kan

Alhamdulillah..sy pn 17week juga,smlm ade rse tendangan manja2. leps je azan maghrib,rse mcm ade yg tngh mengetuk perut ni.☺️🤲

Sya dah masuk 17 week tpi blum rasa gerakan baby lgi,normal kah mcm risau jga😥

7mo ago

me too

Assalamualaikum hai .. sy 17 week... mmg selalu sakit ke bagian bawa perut, pinggang pun rasa sakit risau😣 #bruanakprtma

sama la sy.. sy 13w5d dah.. rasa bby gerak tp rasa skali imbas gitu je. bile mlm nk tido tu dia gerak manja2.. hihhi comel jee

sy 15 minggu perut tak ada lagi..ketulan bby pun tak rasa lagi risau nye kadang² bila scan kandungan membesar ikut minggu..

samalha. sy 16 week dah rsa gerakan baby. tp gerak manja je. tapi kadang2 jer dapat rasakan . mngkin baby masih keci kut

sama lh kita mom, sy dh masok 17week 5day, baby gerak tp jarang jga...perut sllu sakit pada bahagian bawah tali pusat....