Selsema dan batuk 16weeks

Hye mommies.. saya 16weeks and dh dua hari selsema dan batuk.. suhu badan normal just selsema & batuk.. ingt nti mlm baru nk ke klinik.. nk tnya, selsema dan batuk ni ada effect tak dkt baby? Tq semua..

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..tp apa sy tahu biasanya tiada effect..unless kalau mcm puan kena demam pns ke ..campak or cecair rsnya blh kena effect..pape pn puan try tnye doc...bagaimana..mg cpt sembuh..aamiin