Baby selsema batuk

Hi mommies. Baby saya baru 26days. Masuk hari ni dah 3 hari baby saya ada selsema and batuk sikit. Normal ke kalau berpantang tapi baby selsema batuk? Ada tak petua apa2 yg boleh hilangkan batuk selsema? Help me mommies! ?

2 Balas

Sy pun sama... huhuu selsema sikit2. Tapi batuk.. Allah.. kadang kesian tgok tapi tak kuat laaaa. Sy ada terbaca, normal klu baby ada batuk sbb anggota dalaman dia belum matang lagi.

anak sy 21 hari. selesema n batuk juga. ada tips utk hilangkn batuk n selesema tk?