Baby 2 months batuk and selsema

Ada cara nk ubat baby 2 months batuk and selsema? Sbb katanya baby x de ubat klo sakit batuk selsema. And mlm td baby batuk smpi muntah 2 kali. Itu batuk sbb nk keluar kahak ke?

2 Balas

Ada kahak mmg akan batuk2. Buat tepukan percussion selalu , nnt kahak keluar ikut najis. Boleh je sapu ao waleet ke, minyak asmak ke..untuk bg kahak tu longgar.

Elok la muntah tu keluar kahak sekali. Insya Allah. Jangan muntah memancut. Yg ni kena jumpa doktor. Allah kurniakan kesembuhan yg baik utk anak.