cirit birit..?

Hye mommies.. nak tanya.. Mommies mse pregnant ade kena cirit birit x? n mommies trus ke klinik @ buat mcm mna? hehehe sy menanya, sbb sy arini dh 3kali arini cherry berry tp badan rse okeyy je lg cuma nak thu pgalaman mommies yg pernah kena cherry berry ni, mgundang bhya tak utk mom n bby??

2 Balas

Pernah jugak cirit birit tgh mlm smpai ke subuh.. ingt kn nk beranak dah 😂 tup2 pagi dh ok.. hihi mmg hujung2 senang kne cirit birit.. kalau berlanjutan smpai xde tenaga langsung plus muntah2 jumpa doc ye..

4y ago

Klau bce artikel, kebanyakkan kata normal.. tu slh 1 cara badan kita nk clear kn usus utk bg ruang kt baby yg semakin mmbesar.. klau berterusan jumpa doc ye

Dh bpe mggu tu sis? Ad org kena cery bery tu tnda nk bersalin.. tp kalau masih awl tu slh mkn kot. Kena bg thu doc nnti doc bg air garam..

4y ago

Ye2.. jmpa doctr..