cirit birit

ada mamy yg berpengalaman cirit birit masa preggy? Mamy mmg terus refer hospital atau g klinik dulu ye? n kandungan mcmna masatu.. Ada effect pada baby mamy x?Ada Kena tahan wad x? Sebb sy start cirit birit smlm subuh. semalam da 5-6x membuang. Harini xdk mbuang cuma perut rasa x selesa je. preggy 13w. arini bru nak g klinik. Plss share sape pernah alami nya. TQ ?

2 Balas

Sy pernah kena.. Xde effect dkt baby.. Tp klau rasa dh teruk sgt.. Better pergi check dgn doktor..

5-6x membuang sehari macam teruk juga tu mommy. Nt mommy dehydrated. Kena consult dgn doc.