X Tau

Hye mommies.. Hari ke ke 5 masih ada Spotting lendiran merah jambu n fresh color keluar.. Tpi dlm sehari sekali mcm tue mase buang air kecil.. X de rasa sakit kat mane2.. Rasa ok jer.. Ada sape2 pnh experience mcm nie x.. Ada ke keguguran x sakit? Biasanya klu keguguran bnyk ke darah yg keluar? Harap2 selamat sbb dah 8 tahun menunggu.. Tapi risau.. Ada sape tau?

2 Balas

prgi kcmsan sis...jgn tggu...doc akn cek bwah...klu perlu doc akn bg ubt kuatkan rhim...

4y ago

Harap2 mcm tuelah.. Insyallah.. Terima kasih..