Ada Spotting Setiap Kali Buang Air Kecil

Hi mommies.. Mlm tdi ada Spotting mase buang air kecil.. Smpi ke pagi setiap kali buang air kecil akkn ada keluar bekuan drh kecil2.. Kdg2 mcm lendir drh.. Tapi langsung x de rasa sakit.. Bru g scan tdi dr ckp sac yg nmpk kecil sngt.. Dlm gmbr tue 4w3d tue mksdnyer 4 weeks ke..? Klu ikut kiraan apps nie last period first dah 23hb 11 so should be 8 weeks skrg.. Dr ckp mgkin x jadi.. ??? Mgkin salah kiraan.. Dr bagi ubat duphaston utk kuatkan janin.. Lagi 2 minggu dr suh dtg scan lagi.. Sape2 pnh experience mcm saya x.. Jadi mcm mane ye.. ?

Ada Spotting Setiap Kali Buang Air Kecil
1 Balas

Macam sy. Time kencing bleeding. 3 hari bleeding lepas tu gugur. Doa banyak2. Semoga ada rezeki sis

4y ago

Yeke.. Risau nyer.. Semoga allah selamatkan baby saya.. Aminn