GDM

Hye mommies, ada x yg bru lps minum air gula.. Sya bru lps minum tdi.. Before minum air gula 5.3, after minum mendadak naik 12.2... Apa yg sya perlu buat.. Sya stress, jd tkt plak nak makan ??

1 Balas

Klu xde sejarah fmly yg kene diabetes. Tu masalah pembawakan baby. Jangan stress2. Saya pon sama. Kne buat BSP je la. Tp sya on diet. Xde kne ccuk insulin. Kurangkan minum manis, Nasi pon kne kurangkan. Buat cmtu je la.

5y ago

Ohh gitu, tq sis