minum air gula

minggu ni saya kena minum air gula .ramai yg ckp awalnya saya minum air gula sbb sekarang kalau last period sya dah 10wks. mgkin sbb berat sya dah tahap obesiti dan family ada sejarah kencing manis. ada advise tak apa yg saya patut buat before minum air gula tu .#firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Takde la. Minum air gula ni ikut tahap kesihatan dan risiko masing2. Takde istilah awal atau lambat. Tips saya, just set a positive mindset. Rasa biasa je. Macam saya minum sekali teguk. Good luck mommy

minum air gula tu mmg setiap ibu mengandung kene amik