Delay Period 9 Hari Tp Upt Negative

Hye mommies.. Ada x mommies penah mengalami mcm sy? Sblm ni period xpenah missed tp kali ni period dh delay 9 ari tp pg td lepas bgn tido cek upt - ve.. Sy guna brand dip n tel.. Brand ni ok x? Arap mommies yg penah alami boleh respon ye.. Yg xpenah alami n ade sebarang cadangan sy mohon bantuan.. Tq ?

5 Balas

Sy pun pernah missed 9 days tp xpregnant...kdg2 Kita tak period bukan sbb pregnant.

4y ago

Yeke.. Sy mc ade sakit² belakang n perut pon mcm xselesa.. Xtau lah tu.. Risau jugak kan.. Tkt penyakit ke ape ke 😩