Lewat period & upt -ve

Hi mommies, saya nak tanya, sye dh delay period 10hari dan dh 4x buat upt dan resultnya -ve. memang mcm ni ye kesan emergency pil ? sye xpenah delay period lama mcm ni 😫😫. masa mula2 consume awl thun hritu delay 3hari je, kali ni lamanyaa delay, sye risau betul 😫😫 normal ye mommies ? apa yg patut sye buat ye ? #bantujawab #bantusharing #SeriusTanya

Lewat period & upt -ve
2 Balas

ya. emergency pill akan delay ovulasi. bila ovulasi delay, period pun delay. emergency pill tak boleh ambil selalu sebab memang akan kacau hormon.

4mo ago

ok baik sis, terima kasih ya