nak tahu tips bersalin

Hye momiess ada tak tips2 untuk melahirkan bayi secara normal.

1 Balas

Doa banyak banyak awak . Normal ke czer ni kita tak boleh nak jangka . Doa supaya urusan awak dimudahkan supaya masa dah sakit nanti jalan cepat buka . Selalu bersalin ceasr ni sebab ada masalah . Fikiran kena selalu positif . Cuba awak baca kaedah mindset tu macam mana caranya . Ada orang cakap kaedah mindset ni pun berjaya membantu juga . Apa yang kita nak tu kita set dalam kepala . Apa apa pun , nanti kalau bersalin normal , bila dah kat labour room and ready nak teran dah , teran bila sakit tu datang , teran panjang panjang . Goodluck

2y ago

Amin amin yra