Tips mudah bersalin 🤍

Boleh share tips mudah bersalin tak mommy . First mom, rasa nervous, rasa excited, rasa takut, rasa happy 😅 Tapi mindset tetap +ve. Cuma nak tahu tips @ pengalaman mommy yg mudah melahirkan si comel .

7 Balas

try follow ig eja_confinementhelper dkt sana ada share byk tips ttg bersalin tenang..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

ya penting yakin pda allah dn jgn nervous jgn bgi diri kita takut dn ikut arahan nurse atau doktor,,semoga selamat melahirkan si comel

masa bersalin anak kedua, sy mkn buah kurma utk bantu cepatkan bukaan..kurma ni bgus juga utk tenaga lps bersalin

Boleh share tips tak macam mana nak atasi pening dengan sakit kepala nie.. Seharian ha sakit dia.. First mom

4mo ago

kene ckp ngan nurse masa check up nanti...takut bp naik je

semoga dipermudahkan urusan mommy dan baby🥰

dh sedia . xlarat sgt dhni😭😭

4mo ago

Semoga dipermudah serta lancar urusan puan

baca selawat ibn masyisy

4mo ago

Ada tgk jugak dkt tt selawat ni, tq